Ben je afgestudeerd op RC?

Ben je afgestudeerd op RC en hebben we jou nog nooit uitgenodigd voor onze oudleerlingenavond?
Waarschijnlijk hebben wij in dat geval geen contactgegevens van jou.
Je mag volgende gegevens: naam, voornaam, afstudeerjaar, (adres) en mailadres steeds doorsturen naar oudleerlingenbond@erce.be
Indien jouw afstudeerjaar aan de beurt is voor onze jaarlijkse 'oudleerlingenavond', mag je zeker een mailtje van ons verwachten.
Alvast heel veel dank!

Pasta-avond op vrijdag 2 maart 2018

Beste oud-leerling

Graag nodigen wij je uit voor een gezellige avond op vrijdag 2 maart 2018. Een ideale gelegenheid om eens terug te keren naar je ‘oude’ school en bij te praten met vroegere klas- of jaargenoten.

Wij openen dit jaar onze schoolpoort in het bijzonder voor de afgestudeerden van 2017, 2013, 2008, 2003, 1998, 1993, 1988, 1983, 1978 en 1973. We hebben ons uiterste best gedaan om alle contactgegevens te verzamelen, maar toch ontbreken er nog een aantal. Heb je nog contact met klasgenoten van toen? Stuur de uitnodiging zeker door en/of spreek hen aan en overtuig hen om naar deze reünie te komen. Ook je leerkrachten van vroeger worden uitgenodigd.

Wij zorgen alvast voor smakelijk eten, lekkere drankjes en een sfeervol kader. We ontvangen je graag op school in de “Blauwe Zaal” vanaf 18.30 uur, al dan niet met partner. De traiteur Koken met Klaas zal ter plaatse twee heerlijke pastaschotels bereiden. Het eerste gerecht is penne met kerstomaatjes, scampi, rucola en look en het tweede gerecht bestaat uit pasta met kip, pesto en fetakaas. De kok voorziet ruim voldoende, zodat je je niet hoeft te beperken tot één bord. Je kan ook louter iets komen drinken. In dit geval ben je welkom vanaf 21 uur. Het einduur van deze ongetwijfeld zeer gezellige reünie is voorzien om middernacht. Parkeren kan die avond aan het zwembad (Dilkom) of op de parking aan de sportzaal. De ingang is via het onthaal van de school (adres: Rozenlaan 45 – 1700 Dilbeek).

Indien je op deze uitnodiging wenst in te gaan, ontvangen we graag een inschrijvingsmail naar oudleerlingenbond@erce.be met vermelding van je naam, afstudeerjaar en het aantal personen met wie je komt. Gelieve ons eveneens mee te delen of je kiest voor de formule vóór of na 21 uur. Voor de formule met de maaltijd dient de betaling van de schotel vooraf te gebeuren door een overschrijving van 18 euro op het rekeningnummer BE42 4262 1432 9154 van het Regina Caelilyceum, Rozenlaan 45, 1700 Dilbeek,
met vermelding 'oud-leerlingenavond’, je naam en je afstudeerjaar.
Wie uitsluitend iets komt drinken vanaf 21 uur, betaalt zijn drank ter plaatse.

De deadline voor de inschrijvingen verloopt op zondag 25 april 2018. Wij kijken er alvast naar uit om je opnieuw te mogen verwelkomen op RC. Breng zeker ook enkele foto's van destijds mee om samen met je vroegere klas-/ jaargenoten herinneringen boven te halen.