Avondstudie

De avondstudie is een dienst van de school aan de leerlingen en ouders. Wij verwachten dat er gestudeerd wordt. Het is dan ook noodzakelijk dat de leerling voldoende studiemateriaal bij zich heeft.

De kostprijs bedraag:

• 15 euro per ingeschreven dag tijdens het eerste trimester
  • 12 euro per ingeschreven dag tijdens het tweede trimester
  • 9 euro per ingeschreven dag tijdens het derde trimester

Een voorbeeld: in het eerste trimester kom je elke maandag naar de avondstudie, dan betaal je 15 euro in het eerste trimester; kom je maandag en dinsdag, dan betaal je 30 euro; kom je ook op donderdag, dan betaal je 45 euro; ...

Dit wordt verrekend via de schoolrekening.

Een leerling is ingeschreven wanneer hij/zij het inschrijvingsdocument binnenbrengt waarop de ouders noteren op welke dagen en tot welk uur hun zoon of dochter in de avondstudie blijft. Het inschrijvingsdocument kan je bekomen bij de toezichter van de avondstudie

De studie start stipt om 16 u.

Tijdens de studie gelden dezelfde regels zoals vermeld in het schoolreglement. Elke inbreuk hiertegen wordt bestraft. Leerlingen die storend gedrag vertonen, kunnen geschorst worden uit de avondstudie.

Om alle rust en orde te bewaren vragen we om de avondstudie te verlaten op de vastgestelde tijdstippen. De leerling krijgt een stempel in de agenda bij het verlaten van de studie, dit geldt als controlemiddel voor de ouder(s).

Indien de leerling niet naar de avondstudie kan komen volstaat het om een mail te sturen naar 'avondstudie' via Smartschool.

De avondstudie wordt georganiseerd op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 16 uur tot 18 uur in de Blauwe Zaal.